torstai 6. marraskuuta 2014

Nenättääkö?

Jo muutama vuotta päässä on hautonut pieni haave Nenäpäivä-showta telkkarista katsellessa. Kuinka hienoa olisi pitää Nenäpäivä-kisat? Esimerkiksi kisojen osallistumismaksuista menisi 1-2 euroa per maksettu maksu Nenäpäivä-pottiin ja lisäksi jokaisella ratsukolla pitää olla Nenäpäivä nenä/neniä jossain. Siis ei välttämättä suoranaisesti nenänä vaan esimerkiksi hevosella hännässä, otsassa, suitsissa, rintaremmissä tai vastaavaa. Ratsastajallekin nenän/neniä voisi asetella hassusti kelle mihinkin. Samalla myös neniä ostamalla tehtäisiin hyvää.

Esimerkiksi estekisat, perus luokat, nenäpakko, perus ruusukepalkinnot ja vaikkapa vielä että joka luokan parhaiten nenätty voittaa pikku bonuspalkinnon. Ilmoitusta Ylen Nenäpäivä-showhun että tämä talli ja tämä seura järjestää tämmöistä. Olisiko hienoa saada seuralle/tallille samalla mainosta ihan telkkariin asti? Onhan tämä hieman lapsellinen haave taikka idea, mutta jostain syystä joka vuosi nenäpäivä-showta katsoessa tai oikeastaan jo mainokset nähdessä tulee mieleen, että vois olla ihan hauskakin kisaidea.

Vai olisiko?


keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Sekalaista soperrusta

Nyt tuli vaan semmonen  kutina, että voisin blogata. Kaikkea turhaa hömppää ja ilman kuvia tietenkin, mutta jotain kuiten höpistä. Hiljasta on pijelly enkä tiedä miksi. Laiskuus? Vaikka ei voi sanoa etteikö olisi ollut yritystä vaan jos tekstiä saa aikaan kaksi lausetta niin ei sitä oikein vielä viitsis julkaista varsinkaan ilman niitä kuviakaan.

Noahan on nyt pitkän aikaa saanut olla pannatta, kun hieronnassa huomattiin, että se panta jumittaa sen niskaa ja se onki toiminu ihan vallan hyvin. Sen lisäksi se on jo hokkakengässä ja kengittämässä kävi normaalista poiketen Jukka Meller. Muita ihmeitä ei ole tapahtunut paitsi että se on lihava ja kunnoton ja satulat on liika leveitä taas. Liekkö puottanu kaikki lihansa sieltä sään pielestä taas.. Lahjattomat, lihavat ja kunnottomat reenaa. Niinhän se on.. Kelit toki reenailuun ei ole mitkään parhaat, mutta pitänee yrittää.

Eilen Satu kävi ratsuttamassa Noan ja normaalista poiketen (mää toistan itteeni noinki hienolla sana parilla minkä keksin) vasen laukka tällä kertaa rullas, mutta oikea ei. Outoa. Lisäksi ympyrällä se että asettuu ulos ja vain ravaa oli ihan liikaa vaadittu. Pääasiassa ihan ok kuitenkin ja vaikka kentällä ei ihan mahottomia voinut tehä Satu sai tehtyä ihan ok treenit ympyrällä Noan kans. Jospa kelit pysyy suopeina ja saatais uutta putkeen heti ensi viikolla niin päästäis taas reenaamisen makuun kun koko kesä on mennyt ihan penkin alle. Näkisittepä (ketkä näkis ku ei kai tätä kukkaan maha lukia?) kesän kisojen pöytäkirjat. Pakko kai ne on nekin julkaista vaikka hävettää jo valmiiksi.

Tänään ideana oli, että josko heittäisin Noalle karjasatulan kyytiin ja lähettäis kattomaan polkuja sun muita että voisko niissä tehdä jotain, kun yön aikana oli tullun hintsu luntakin. toki Noa on taas vallan ratkiriemukkaalla tuulella lumesta intoillessaan, mutta toisaalta eipähän tarvi ratsastaa laiskaa hevosta ainakaan. Karjiksen ajattelin laittaa ihan siksi, että ekaksiki haluan ratsastaa sillä pitkästä aikaa ja lisäksi kerran molemmat satulat on taas tipahtanut edestä liika alas niin sais vähän erilain sen paineen sinne selkään. Ja eihän sitä tiedä jos se 15 kilon penkki toimis siellä vähän reenivastuksenakin niin sais lenkkiin vähän lisää vielä työtä, kun pohjat ei oo ihan priimaa reenaukseen.

Mutta niinku sanoin niin höpinää. Eikä edes ole niitä kuvia. Yritän saada aikaseksi julkaistua vanhat ja otettua uusia. Ehkä joskus vielä...