keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kuvamateriaalia

Ensinnäkin aloitetaan raviteemalla. Voittokuvat, kun on jäänyt vähän venymään. Kuvat muhoksen harjoitusraveista on ottanu Johanna Havia ja koko albumin löydät täältä, josta suosittelen katsomaan muitakin kansioita. Johanna osaa ottaa todella hienoja kuvia hevosista.

Sitten kuvia Noasta. Tärkeimmästä tietenkin.

Lämmityksestä. Noa tavaramerkki Pepsodent smile menossa mukana. Luulisi, että olisi kaverilla jo ikenet jäässä.

Tämä taitanee olla esittelyn pruuvista. Menivät melkein koko lähdön aikalailla porukassa kuitenkin.
Tuloksena voitto! Komea loimia eikö? Tosin liian iso eli pääsee vain koristeeksi, kun ei pystytä noin isoa käyttämään.
Seuraavaksi siirrytään koulukisoihin, jotka olivat 22.1.2012 naapuri tallilla. Tuloksena oli 47,7%. Ohessa pari kuvaa ja pöytäkirja. Muuten meni tosi hyvin ekoiksi koulukisoiksi, mutta harmittaa omat ryssimiset. Vaikka siitähän sitä oppii.

Tässä tulokset koulukisoista. Ei hääviä luettavaa ja suurin osa omaa syytä.
Radalta. Naapuritallin Marsa ottanut kuvan. Huomaatteko kuinka oikaisemme kulmasta vain puolet pois. Ei hyvä.
Tämä kans. Tässä näemme mallisuorituksen miten sössitään pääty-ympyrät. Kuvan ottanut naapuritallin Marsa.
Tämä on oikeastaan ainut kuva missä tehdään jotain oikein. Se mistä en tässä kuvassa pidä on vain nuo kadet. Lentämäänkö minä olen lähdössä? Kuvan ottanut myöskin naapuritallin Marsa.
Seuraavaksi vuoroon hyppykuvia. Molemmissa ratsastaa Emilia, koska tunnetusti minä en ole häävi hyppäämään ja estekammokin kutkuttelee melkoisesti jo ristikoissa. Onneksi Emilia ja Marjo tykkäävät hypätä ja hyppäävätkin Noalla, kun Noakin siitä vaikuttaa tykkäävän.

Tämä kuulemma ensimmäinen kerta, kun Emilia hyppää Noalla. Esteellä korkeutta melassisankon verran eli arvioltaan 40-50cm. Ilmavaraa löytyy vähän liikaakin. Kuvan ottajasta en tiedä, mutta tämä on meidän tallin kentältä.

Tämä kuva on viime tai toissa viikolta. Naapuritallin kentältä ja esteellä korkeutta 80cm. Taktiikka Noalla parantunut huomattavasti ja kokoajan kehittymään päin. Oli kuulemma ollut hyppäämisestä aivan innoissaan, kun ollut pidempi väli. :)
 Nyt en enempiä kerkeä kertoilemaan, kun täytyy lounasraveihin lähteä töihin, mutta tässä olisi kuitenkin niitä kauan lupailemiani kuvia yhdestä jos toisesta tapahtumasta. Kun vain itsekin muistaisi kantaa kameraa mukana tallilla edes joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti