tiistai 11. joulukuuta 2012

Noa maailman monin kisakoni

Ajattelin näin vuoden lopuksi ottaa pieni muotoisen kertauksen koko vuoden kisoista ihan tälleen listana päiväyksineen ja tuloksineen. Tosiaan siis Noan käymistä kisoista. Kuskeina muitakin kuin minä. Jos ois vain meidän yhteiset kisat lista ois aika lyhyt. ;)

Tammikuu 22. pvä
Koulukisat naapurissa. Ohjelmana C-merkki ja tuloksena hylsy. Prosentit oli 47,7% tai jotain.

Helmikuu 25. pvä
Muhoksen harkkarit. Erkki Paaso ajoi kärrylähdön. VOITTO! Eka ikinä missään. Hieno loimi saatiin. Aika oli "huikeat" 1.38,8x tai vastaavaa, mutta se ei haittaa yhtään se siltikin ihan rehdisti voitti laukasta huolimata.

Maaliskuu 18. pvä
Naapurissa estekisat. Emilia ratsasti Noalla Pollux-luokan 40cm. En muista sijoitusta, mutta muistelisin, että tuli kuitenkin puhdasrata.

Toukokuu 26. pvä
Naapurissa estekisat. Rosa meni Noalla 50-60cm. Puhdas rata. Ei tainnut sijoittua, eikä muistikuvia ajasta.

Kesäkuu 16. pvä
Matkaratsastuskisat Lohtajalla. 25km aikaan 2h 15min. N. 10min maaliintulon jälkeen syke 46. Eli läpi meni että läpsähti ja helpostikin vieläpä.

Heinäkuu  12. pvä
Kapinakopinat Nivalan raviradalla. Monté 1000m sijoitus 3. ajalla 1.26,01. Kiitolaukkalähtö 1000m sijoitus 5. 1.18,57x (laukallahan se mentiin hekoheko).

Elokuu 9. pvä
Koulukisat naapurissa. Heidi meni Perusmerkin Noalla. Hyväksytysti meni läpi. Minä menin Noalla C-merkin ja läpi meni myös prosentein 52,8% (edelleenkin jos mun muisti vielä pelaa) eli hieman rimaa hipoen, mutta omanlainen läpimurtonsa tuokin.

Elokuu 19. pvä
Estekisat naapurissa. Emilia meni Noalla 60cm. 4 virhepistettä tuli pudotuksesta, mutta luokassa ainoan puhtaan radan teki voittaja ratsukko (olikohan naapurista Sara ja Toivo?), joten Emilia ja Noa oli neljänsiä.

Lokakuu 7. pvä
Lasketaanko lie kisaksi? Noa oli Äimäraution Naistenraveissa 1100 metrin näytösmontessa, jossa sitä ajoi Tuomas Pakkanen. Oli viimeinen tai jotain, mutta käyttäyty!

Marraskuu 24. pvä
Estekisat Aaltokankaalla. Teresa hyppäs Noalla ristikon ja 60cm. Ristikko puhdas ajalla 47,44 ja 60cm 4 virhepistettä (Noa kielsi) ajalla 74,94. Teresa ratsasti hyvin. Noa oli löysä makarooni.

Ei oo Noa päässy tylsistymään. Entisen ravi-ihmisen silmään määrä tuntuu vähäiseltä, mutta kisat (melkein) per kuukausi on ihan hyvä tahti. Varsinkin huomioonottaen lievät kuljetukselliset onkelmat sun muut.

Suuri kiitos kaikille ratsastajille, yhdelle voitonohjastajalle, hoitajana auttaneille ja ennen kaikkea teille, jotka olette mahdollistaneet meidän kulkemista kisoihin!
Antaisin teille kaikille valtavan joululahjan, mutta valitettavasti en voi, koska tiedättehän.. Kaikki rahani kun tuppaavat menemään Noaan.

Katsotaan, josko vielä saataisiin joulukuullekkin jotku pikkukisat käytyä jossain koulua vääntämässä tahi jollakin kuskilla (vahvimpina Emilia tietenkin ja Teresa) hyppäämässä. Jos ja kun vain vielä joku kaunis päivä minäkin oppisin.. ja tohtisin.

Jos ei tälle vuodelle enään kisailla niin sitten ensi vuonna uudet kujeet, tavoitteet ja kokemukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti