tiistai 26. marraskuuta 2013

Ravitreeniä kunnon kohotukseksi

Eilen ja tänään on vedetty kunnon hikitreeniä eli n. 10km lenkki eilen pääasiassa ravilla ja tänään vissiin n. 12km lenkki käytiin ja sekin pääasiassa ravilla. Korjatkaa joku mikäli olen ihan hakoteillä, mutta näin olisi muistikuva sen tien pätkän pituudesta. Noa kulki ihan mahtavalla ravilla, omalla moottorilla ja innosta soikeana. Joskus muullon olisi voinut herätä mieleen poltteleva ajatus: "Josko sittenkin vielä starttiin?" Ne ajat alkaa olla kuitenkin jo takana päin nimittäin Noan kilpailuoikeus päättyy vuoden vaihteeseen. Vanha koni jo. Toki raviurheilullisesti Noa on saavuttanut juuri sen mitä koskaan siltä pyysin eli sen yhden voiton. Tuli se sitten harjoitusraveista, koelähdöstä tai mistä tahansa montessa tai kärryt perässä, kunhan se voittaa kerran. Sehän voitti kärrylähdön muhoksella kerran. Jatkossa siis keskitytään ratsutoimintaan, mutta lihaskunto treenataan edelleen ravi- ja laukkatreeninä. Ratallakin tullaan aina välillä edelleenkin käymään ellei sitä joku meiltä kiellä.

Joka tapauksessa myös koulutreenit aloitetaan taas, jos niitä epätoivoisia räpimisiä niiksi voi kutsua, todenteolla ja heti huomenna onkin 1,5h Satun tuntia tiedossa. Voin luvata, että näin "kylmiltään" tulen torstaina olemaan KIPEÄ! Nyt jo eilisen ja tämän päivän lenkit alkaa tuntua kropassa pikku jumeina ja kolotuksina niin saati huomisen jälkeen. Sääliksi käy itseäänkin saati sitten Noaa. Kuviahan minulla ei tietenkään juurikaan ole taaskaan mistään tähän hätään, mutta kelpaako jos taas tyhjää lupailen yrittää ottaa kuvia huomenna tai ylihuomenna?

Tämä viikko on muutenkin jännittävä, koska eilen sain ensimmäistä kertaa käyttää uutta kypärääni, jonka agrista ostin. Sen lisäksi huomenna on ne treenit ja vielä sen lisäksi torstaina sovitellaan uutta estesatulaa ja torstaina myös klipataan Noalle taas vauhtiraita kylkeen. Yritän siis taas ottaa itseäni niskasta kiinni ja blogata enempi ja koitan niitä kuviakin saada tänne lätkittyä.

Toki ei sillä uskoo ken tahtoo, eikö niin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti