maanantai 3. helmikuuta 2014

Shoppailuja

Minäpäs ostin uudet ratsastushousut! Ja kerrankin saan aikaiseksi päivitettyä ostoksistani. Koekäyttöön kyseiset pöksyt ei vielä päässeet, mutta pitää ne tänään vielä saappaiden kanssa testata ja ehkä hööksin saappaan varsienkin.. ;)

Kyseessä on siis Horzen Acacia-housut kokoa 38, jotka oli Agrissa -40% tarjouksessa lähtöhinta oli 78€. Tottahan toki kun tuo sopiva koko löytyi ne piti sovittaa. Sopivathan ne oli ja siispä ne lähti matkaan.

Nuo siniset siis ruskealla hanurilla. Hienot on ja tykkään.


Lisäksi mukaan lähti myös Noalle takasiin suojat, koska aikaisemmin mitkä ostin ovat etusiin sopivat ja takasiin sen kutakuineen 10cm liian lyhyet. Minkäs teet, kun poloisella on ponin etuset ja hevosen takaset. Kyseessä siis ihan perus Horzen tarrasuojat kokoa Full ja nekin -50% ja lähtöhinta oli 23€.

Tämmötteiset kokoa Full.

Molemmat kuvat on lainattu netistä, kuten sen jokainen voi kuvien laadustakin päätellä. Ensinnäkin minulla ei koskaan tulisi noin tarkkoja kuvia ja toiseksekin Noan jalat ei muutenkaan näytä ikinä tuolta, eikä varsinkaan talvella. Tarkemmin katsoen nuo jalat muuten näyttää aika oudoilta. Onko niistä sheivattu ruununrajat ja kaikki vai miksi nuo näyttää niin kovin kaljuilta ja oudoilta? Mikäli joku viisaampi tietää niin kertokoon ja kertokoon myös idean moisesta. Kiitos!

Aa.. Ja mitä Noaan tulee niin sillä oli tänään lepo ja minä kävin vain siivoamassa karsinan ja tekasemassa ruuat tallilla. Happy holidays Noa! Rääkki jatkukoon het huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti