maanantai 8. elokuuta 2016

Kesärientoja

Äh.. Blokkaamisesta on taas niin kauan että ei oikein tiedä mitä kaikkea selittäis. Siispä ajattelin tehdä kesäpuuhista pienen kollaasin. Toki kaikesta ei edes kuvaa ole mutta kerrotaan mitä sitä on tullut tehtyä.

Kuvista näkeekin että hypätty on aikasta paljon ja koulunvääntö on jäänyt ihan naurettavan vähälle. Nyt ois tarkotus skarpata sen suhteen vaan samaa on tullut hoettua koko kesä. Pulliaisen valkkakin jouduttiin perumaan, kun kippas kappas Noa otti ja potki kintun aitaan. Mutta nyt jos jos ja vielä kerran jos. Eli todennäköisesti ei hirveästi. Toki juuri eilen juttelin Lemströmin Suskin kanssa Ankkurilahden koulukisoissa, jos hän tulisi pitämään muutamat testitunnit minulle ja Noalle. Suskilla on aika samanlainen opetustyyli kuin satulla ja se toimii meille, joten pakkohan se on kokeilla. Kyllähän me yhdet koulukisat on Ankkurilahdella käyty ja suorastaan yllättävän hyvillä tuloksilla vielä kun ottaa huomioon että toisen ohjelman opettelin about 17 minuutissa. En muuten ollut ennen sitä kuullutkaan semmoisesta kun Aikuismerkki. Ihan kiva ohjelma sinällään.

Mutta nyt kuvamateriaaliin, koska tälle päivää pitäisi vissiin ennen pitkää töihinkin lähteä. En ala kuvia nyt järjestämään ihan aika järjesykseen vaan ehkäpä siihen ei kuole.

Ylirannan kenttä kurssilta. Alkaa oleen ihan kivassa lihaksessa tuo otukka pikkuhiljaa.

Kentällä oleva tukki oli Noan mielestä ihan mahtava hypättävä. Suorastaan villiinnyttävä.

Tämä oli pakko laittaa kans kun huomasin puhelimesta, että kuinka reilusti se hyppää miniminimaalisen ristikon.

Minun oletus ja lausahdus "Tähän se kieltää" ei muuten kieltänyt.

Renkaille se kielsi kerran pari vaan hyppäsi sitten kyllä mielellään sen jälkeen nekin.

Aika komee pikku-ukko vai mitä?

Noaa hieman villitti noilla maastoesteillä. Eikä oikeastaan ihan niin vähääkään.

Avattu kulmaeste. Krkeus 95cm ja Noan pituushyppyä taas.

Tämä hypättiin kyllä ennen ylempää vaan tässä sama este pienempänä ja ei niin pitkänä.

Minun henk.koht. estekorkeus enkka Noan kanssa. Esteessä korkeutta 105cm ja tuon hyppäämisen ja tuon hyppykerran jälkeen on alkanut itsetunto olla esteillä jo huomattavasti parempi.

80cm okserin tapanen. Minu taas syöksyn ja hyppään ennen Noaa, MUTTA mä myös myötään!

Siinäpä ne enimmät mitä tälle kesälle on puuhasteltu. Hypätty, kisailtu, treenailtu ja uiteltu. Rosa on saanu mutt ylittään itteni esteillä ihan huikeesti ja nyt voikin hyvillä mielin "päästää" Rosan Ypäjälle opiskelemaan. Ihmeesti vaikuttaa, kun parin esteen sijaan on mentykin kotonakin rataa erilaisilla teillä. On otettu googlaamatta SRL:n vakioratoja sun muita ratapiirroksia mitä on sitten muokkailtu jos ei ole esteet riittänyt tms.

1 kommentti:

  1. Just mietin eilen mitä teille kuuluu ja kuin vastaukseksi täällä olikin päivitetty kuulumisia! :D Noa näyttää kyllä hyvältä, hieno pyöreä pylly ja kaikkea!

    Täälläkin on nykyään suokinruppana siirtynyt mulle viimein ylläpitoon ja nyt ihmetellään toisiamme, että osataanko me ylipäätään ollakaan :D Ja ihan, jos et hoksaa kuka ihme huutelee, niin nicki Ve vaihtui matkalla ihan vaan etunimeen :)

    VastaaPoista