maanantai 26. syyskuuta 2011

Kisapaniikkia

Tänään on maanantai. Lauantaina on lauantai ja ne matkaratsastuskisat. Meidei meidei! Mullon puolet vielä tekemätä ja ahistaa puristaa ja ressaa. Miten mää selviän? Se mahavyöki pitäis fiksata. Noalla on paljon helpompaa sen osalta on aikalailla lauantaihin asti suunnitelmat valmiit, mutta minä oon, ku pommin jäliltä, enkä tiedä mitä teen, millon ja minkätakia.

Viime lauantaina Lissu kävi ratsuttamassa Noan. Onhan siinä hommansa, mutta kyllä se vaan meni hienosti jonku oikeasti osaavan alla.. huoh.. Minäki haluan tunneille. Ja länkkätunneille mää vasta haluanki.

Lauantaina shopattiin myöskin suojat. Sellaiset nahkaiset ja remmilliset eteen ja taakse. Olen tyytyväinen sain ne ihmismäiseen hintaan ja ne on hienot. Kuvia voisin postata myöhemmin ja ylipäänsä väkertää varustejutun kirjavilla kuvilla. Meillon nimittäin tavaraa ja PALJON! Lisäksi teen tuonne myytävät osion jahka saan aikaiseksi kuvattua myytävät. Ja varustefriikkinä päätettyä mitä niistä varusteista ylipäänsä raaskin myydä.

 Miksi tästä bloggailusta nyt tuli tälläistä höpöttelyä. Eikös mun pitänyt kirjottaa hienosti mielekkäästi ja kaikkia kiinnostavasti? Taitaa hieman kisapaniikki ja ressi pukata päälle, kun höpötän taukoamatta sitä sun tätä. Seuraavaksi voisin listata mitä ennen kisoja täytyy tehdä.

Ressilista:

* mahavyön korjaus
* varusteiden pesu
* Noan ruokien ja melassin pakkaus
* heinäverkon metsästys
* Pädin korjaus (IIK! Mää en oo muistanu tuota!)
* pe pitää hakea koppi ja siivota ja puunata se kuntoon

Voih.. ja mitähän vielä. Mahdan mennä fiksailemaan sitä mahavyötä jotta se olisi aikonaan valmis. Lupaan kertoilla kisapaniikista enempikin jahka saan ajatusta kasaan ja jotain järkevää tuotosta aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti