torstai 4. huhtikuuta 2013

Jotta arkikaan ei kävisi turhan tylsäksi ja tavalliseksi.. Koskaan.

Tänään oli pääsääntöisesti aika tavallinen tallipäivä. Satu tuli ratsuttamaan Noan yhdeltätoista ja minä sillä välin siivoilin Noan karsinan ja nappasin Ladynki karsinan, kun kärryyn mahtui. Mitäpä sitä turhan tyhjää kärryä viemään lavalle saakka? Sitten Satu jo tulikin ja kävin loppukävelyttelemässä Noan taluttaen. En osaa itse oikein selittää tähän muuta kuin että Noa edistyy joka kerta kun ratsutetaan, mutta miten.. Kun en osaa selittää. Tai jos selitän tekstistä tulee niin pitkä, ettei sitä kukaan lue.

Lisäksi tallihommina vielä lapioin 4 kottarillista kakkelia tarhasta pois. Se ei muuten näkyny yhtään missään, enkä olisi itsekään tiennyt mistä sitä otin jos olisi sattunut juuri siihen hetkeen muistikatkos. Toki ei siinä. Aina se on vähempänä mitä enempi sieltä vie. Kaikkea kun ei voi jättää keväällekään "traktorilla sitten, kyllä joku sitten, lällykelien jälkeen sitten, heinäkuussa sitten, syksyllä sitten".

Kaikin puoli oli mukava perus tallipäivä ja hyvä sää. Noakin oli jopa ratsutuksen jäljiltäkin vielä hyvällä tuulella mitä ei satu kauhean usein. Tai siis.. Koskaan. Vielä kun se pääsi tarhaan ilman loimea aurinkoon torkkumaan se oli vielä enempi mielissänsä. Toisaalta kyllä se minäkin nautin kelistä en väitä.

Ne kavionkuvat unohdin ottaa, mutta jos yritän huomenna muistaa? Voisin samalla kuvata myös nopeimmat päitset mitä ihan heti muistan Noalla olleen.

Ainiin! Ystäväni Kirsi on saksassa ja arvatkaas mitä se Noalle lupasi sieltä tuoda, kun pyysin! Paitsi.. Empäs kerrokaan. Sittempä näette jahka olen ne käsiini saanut. Oli miten oli mielissäni olen silti. Hihhii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti