tiistai 12. maaliskuuta 2013

Rokotettu! Vihdoin!

Tai no jos ihan pilkun tarkkoja ollaan niin "ravirokotettu", koska vielä täytyy 4-6kk:n päästä käydä laittamassa toinen tehoste ja sen jälkeen päästään rokottamaan vuosittain. Nyt on kuitenkin saatu se ensimmäinen ja toinen laitettua ja jos intoudutaan vaikkapas koelähtö tässä ajamaan ei enää ole rokotukset esteenä. Joten varoitus Oulun raviväki me jakomielitautiset olemma vapaalla jalalla taas! Toisen tehosteen käyn tietenkin laittamassa, kun sen aika tulee niin saadaan kisata ratsikisoissakin, kun tuo ravitouhu nyt ei ole se pääasiallinen tavoite. Se on enempikin vaan mielenoikku, joka tuli, kun Noa polki treeneissä niin himpskatin hyvää ravia tulemaan.

Onneksi tajusin, että Elliot on menossa starttiin Oulun eilisiin iltaraveihin ja Noa vois tuurilla päästä samalla kyydillä käymään siellä klinikalla pistettävänä.Onnistuihan se ja avot! Kerrankin joku meni niin kuin elokuvissa. Toki asiaa paransi vielä se, että Elliot voitti eilen hienosti ja paransi ennätystäänkin aika raposasti. Oli jännittävä seurata miten käy, koska jo heti startin alkumatkasta näytti, että jos mitään hälyyttävää ei tapahdu se pikku palleroinen päräyttää voiton. Pienestä sitä voi ihminen olla ilonen.

Ainoa pieni haitta mitä rokottamisesta tulee on se, että Noa ei saa nyt muutamaan päivään hiota ollenkaan, mutta jos ei lämpöä nosta tai mitään muutakaan ilmene olen jo keksinyt kehittäviä harjoituksia siksi aikaa. Ei passaa jäädä tuleen makaamaan hetkeksikään. Tarkoitus olisi siis mennä erilaisia puomiharjoituksia käynnissä, voltteja, siirtymiä käynnistä pysähdykseen ja ylipäänsä tutkiskella omaa istuntaa siinä samalla ja pyrkiä saamaan tuet, lihakset, raajat sun muut sieltä sun täältä toimimaan niin kuin niiden pitäisi. Tasapainon ja rentouden takia ja hauskuuden myöskin naistensatulassa mennään taas eessun taassun ja ympäri ämpäri.

Nytpä siis tallille pällistelemään ja tuuskailemaan. Jospa tuo pakkanenkin laskisi tässä vielä hippasen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti