keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kiukuttelua

Edellisen tekstin oli tarkoitus tulla jo maanantaina, mutta halusin odottaa, jos löydän siihen kylkeen jostain kuvankin. Löytyihän se. Vallan hyvä kuvakin vielä.

Maanantai meni palauttelu lenkin merkeissä. Meitä olikin liikkeellä kunnon reteli. 2 valjakkoa ja 2 ratsukkoa. Käytiin siellä sun täällä ja kahluutettiin antaumuksella. Hyvä lenkki hyvällä porukalla. Noa vaan oli koko maanantain hirveän kärttysenä ja kiukkuna. Ihan sama mitä teki niin piti luimia ja irvistellä. Selkä ilmeisesti meinaa jumia jonkun verran, kun herraa noin kiukuttaa.

Tiistai olikin sitten lepopäivä, mutta Juha ja Jarkko kävi ratsastamassa Noalla ja jälleen piti pikku-ukon kertoa mielipidettään jo varustaessa. Kyrsityksen aiheita oli monia. Ensinnäkin lepopäivänä joutuki töihin. Muut alko syömään jo ruokia nii Noa joutu vielä kuppasemaan kentälle. Lisäksi vielä Jarkon jälkeen Juha nousi selkään niin sekään ei mukamas kelvannut, kun tuli painoa vähän enempi. No kiltisti kipsutteli kuitenkin ne pienet mutkan mitä tarvi ilman isompia ärvistelyitä.

Tarvii tämä viikko liikkua vähän höllimmin ja osaksi ilman satulaa niin joskos se tästä. Loppu viikosta voisi olla yksi samppareiden kera juoksutuspäiväkin niin saisi selkä höllätä ihan kunnolla. Irtohypytystäkin voisi kenties loppu viikolle suumailla niin tulee liikettä, mutta selässä ei ole painoa. Kommentteja? Ideioita? Jos löytyy niin kertokaa ihmeessä.

Matkaratsastuskisoista kuvia odotamme edelleen, mutta joskopas ne tästä. Samoin varustekuvat. Kuvista puheenollen alla hyppykuva, kun Emilia hyppää Noalla meidän kentällä ratsitunnilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti