keskiviikko 28. toukokuuta 2014

C-merkitty

Lauantaillinen kisapäivä meni suorastaan niin kuin elokuvissa. Nukuin tunnin pitkiksi, unohdin vesiämpärin kotiin, en kerennyt harjalle tehdä yhtään mitään ja mitä vielä. Noh.. Kisapaikalle kuitenkin selvittiin, toki sinnekin viereisen tallin pihan kautta ojan yli hyppien, ja onneksi osallistuminen oli maksettu jo nettipankissa, koska olin kisakansliassa noin 5 min ennen luokan alkamisaikaa. Toki eka luokka vähän venyi niin sain hieman armon aikaa verkkaan. Tosin verkkailut jäi aika lyhyeksi, koska en tiedä kumpi meistä kuuhasi enemmän päätin lopettaa heti ja vielä kun sain sen menemään ei voi sanoa että hyvin, mutta ihan kivasti kuitenkin.

Paula ja Eepi meni luokassa ensimmäisenä ja niillä meni ihan älyttömän hienosti! En malta odottaa, että näen vielä videolta niiden ohjelman uudestaan. Meidän vuoro oli viidentenä, joten hetken odoteltua oli meidän aika mennä kouluradan viereen tehdylle läntille valmistautumaan suoritukseen. Jossa toiseen suuntaan Noa liikkui oikeen nätisti, mutta kun suunta vaihtui oli toisessa päässä Noan mielestä joku KAUHISTUS! Hetken Noa pomppi ja sinkoili kuin vieteri, mutta sitten kun muutama kertaa sinne päätyyn sen ratsastin sain sen rentoutumaan. Jotain se muka kyttäsi, mutta kyllä se sinne kuitenkin meni siitä huolimatta.

Itse ohjelmasta en oikein osaa sanoa hirveesti, koska suurin osa unohtui heti kun pysähdyin loppu tervehdykseen. Radalta poistuessa en ollut hirveän tyytyväinen ja ajattelin, että mun tavoite, että menis 60% rikki ei tule onnistumaan Laukkaympyrät tein tarkoituksella pienemmät, että sain ne menemään nätisti ja ilman että Noa leveäis joka suuntaan kuin pärekori. Toisen täyskaarron sössin kans ihan omaa tyhmyyttäni. Kokonaisvaltaista selotusta en ala radasta tekemään, koska olen ennenkin kuullut, että nämä mun bloggaukset on vähän pitkiä, joten tässä teille pöytäkirja ja täällä tulokset. Katsokaa ja kauhistukaa!

Mä oon kyllä aika mielissään. :)


Lisäksi Muhoksen Ratsastajien Fb-sivuille oli ilmestynyt linkki, että kisoissa on joku innokas kuvaillut ja pitihän ne kuvat käydä katsomassa. Ihme ja kumma Noahan näyttää melkein jo ratsulta ja minäkin melkein ratsastajalta!

Tässä vielä siis Jaana Tihisen ottamia kuvia Noasta kisoissa.

c/Jaana Tihinen

c/Jaana Tihinen

c/Jaana Tihinen
   Kiitos vielä MuR:lle ja Ratsutila Nelzas:lle kivoista koulukisoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti