perjantai 23. toukokuuta 2014

Jotain uutta ja jotain TODELLA vanhaa.

Eilen oli vielä viimeinen harjoittelupäivä huomisia kisoja varten, koska tänään en päässyt tallille ollenkaan. Hirveitä ei viilailtu eikä ollut tarkoituskaan. Käynnissä mentiin ensin tiet läpi huolella ja siinä se uutuuden huuma olikin! Vähästä se on ilo kiinni.. Noa liikkui harvinaisen ponnekkaasti, rennosti ja omalla moottorilla käynnissä ja minun ratsastamana eikä laahustanut niin kuin yleensä. Se myös asettui ja taipui yllättävän hyvin heti kättelyssä.

Seuraavaksi mentiin ohjelma läpi oikeissa askellajeissa. Se ei mennyt ihan niin hyvin kuin käynnissä, koska aloin sähläämään. Toki siitäkin oli hyötynsä, koska huomasin, että heti, kun paikalle tulee muita vähänkään, jotka voi katsoa keskityn liikaa ympärillä oleviin ihmisiin ja hevosiin. Siispä kisoissa täytyy keskittyä vain ja ainoastaan Ratsastamaan todella isolla ärrällä. Tai ainakin yrittämään kovasti.

Tuon enempää en kentällä venynyt vaan taluttelin Noan tallille ja Rosa kävi kahluuttamassa ja selästä uittamassa Noaa. Sen lisäksi Rosa & Noa ja Paula & Eepi uivat montun poikki. Kaikilla näytti olevan melko hauskaa.

Sillä välin, kun Rosa lähti uittamaan Noaa minä otin Huumorin tarhasta, että harjaan sen viimesen päälle kunnolla. Huumori on se otsikon TODELLA vanha. Huumori on 30 -vuotias suomenhevosruuna. Hoidin Huumoria aikoinaan hyvinkin paljon ja siksi aina välillä tulee näitä "pappailu"-päiviä. Rappasin mokomaa varmaan melkein tunnin. Selvitin harjan, otsatukan ja hännänkin ja työllä ja tuskalla putsasin kaviotkin. Ajattelin jo että laitan Huumorin tarhaan, kun päätin sitten, että käympä pikku lenkin vanhusta taluttelemassa niin saa välillä vähän verrytellä. Oli mukava pikku lenkki käppäillä vanhuksen kanssa. On se vaan ihana otus sekin edelleenkin.

Seuraavaksi believe or not TAAS kuvia! ;) Huomenna tai viimeistään ylihuomenna yritän muistaa päivitellä miten koulukisoissa kävikään. Pitäkää peukkuja!


Tämä on sitä "lahjattomat reenaa"-meininkiä. Eli siis keskiviikkoisen tunnin jälkeen hetki kentällä hengailua ennen kahluutusta.

Kyllä siitä pikkuhiljaa alkaa vanhuus jo näkyä ihan kunnolla.
Tässä siis sh-ruuna U Huumori synt. 1984.

1 kommentti: