perjantai 30. toukokuuta 2014

Koikkaloikkanen

Eilen oli seuraestekisat naapurissa Jäälintallilla. Keli oli mitä mainioin ja oikein kivat kisat olivat järjestäneet. Minä ratsastin Noalla ristikon ja tuloksena meille tuli puhdasrata ja ruusuke. Vissiin häätynee alkaa enempikin harjoittelemaan tuota hyppyhommaa nyt, kun ristikko tuntui jo pieneltä ja jopa ehkä nössöltäkin. Josko pikku hiljaa voisin yritellä jotain isompaakin enempiki kisailemaan ainakin silloin tällöin edes.

Teresa meni Noalla 60cm luokassa ja olivat kolmansia ja saivat ruusukkeen ja pikku pokaalin. Minäkin pääsin siihenkin palkintojen jakoon tolpaksi tolpan paikalle, kun Noalla meinasi olla pikku kuuhat päällä taas.

Pidän päivityksen lyhyenä ja ytimekkäänä kerrankin ja tässä jopa lisäksi vielä vähän kuviakin. Heppakuviakin mahdollisesti tulee mikäli semmoisia jostain saan.

Tässä kuva meidän huikean haastavasta ristikkoluokan radasta. Olisi näköjään pitänyt hieman rajailla kuvasta alhaalta ylimääräisiä pois tai vaan osata ottaa kuva oikein.


Meidän ristikkoluokan ruusuke. Kohta pitää hankkia jo ruusukenaru tai vastaava mihin ripustella.
Noan ja Teresan palkinnot oli hulppeammat, kun kisaavat ihan "oikeita" luokkia. Ehkä minäkin vielä joku kaunis päivä. Toivottavasti pienellä menestykselläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti