tiistai 8. tammikuuta 2013

Kauan odotetut kuvat ja videot.

Sain kuin sainkin nyt aikaiseksi alkaa väkertämään kuvat ja videot tänne. toivottavasti ne toimii niinkuin pitääkin. Kuvat on minun ottamia videot ei, mutta ne olen saanut sähköpostitse. Unohdin vain kysyä halusiko videoiden kuvaaja nimensä julkaistavan kuvien yhteydessä vaiko eikö. Mutta tässäpä ne nyt tulee. Oletko valmis?






Videot ovat siis kisoista Aaltokankaan ratsutalleilta. Toivotaan, että tämä nyt onnistuu edes melkein niinkuin elokuvissa.

Sitten ratsastuskuvia ihan meidän kentältä minun ottamana eli laatukin on sen mukainen. Kuvia oli ehkä neljäkymmentä ja nämä olivat ainoat jäljelle jääneet onnistuneet otokset. Tosin vaikkei näistä kuvista se täysin näy Noa teetti kyllä ratsastajalla jälleen töitä, eikä päästänyt mistään kohin ketään helpolla.







Älkää tosiaan masentuko kuvien laadusta. Opin vasta kuvien ottamista seuraavana päivänä, että kamerassa pitäisi olla joku semmoinen liikkuvan kohteen kuvaamiseen tarkoitettu valmisasennus homma. Meni muuten liki puoli tuntia löytää moinen kamerasta. Tekniikan ihmelapsi huomaattekos? Pitäisi varmaan enemmän olla kuvaamassa joka välissä kaikkia tallilla ratsastavia, jotta kuvat sitten jossain vaiheessa alkaisi onnistuakin. Mutta taidan siltikin olla hokara ja edelleen jatkossakin unohtaa kameran kotiin ja toisekseen taidan olla laiska ja keskittyä tallilla niihin tallihommiin, enkä hyppiä kameran kera pitkin maita ja mantuja.

Ratsastajien nimiä en julkaise ja kuten huomaatte kuvista on pää poissa ihan sen takia. Niissä siis alkujaan oli kuitenkin ratsastajan pääkin. Mikä voi kyllä kieltämättä olla vähän vaikea uskoa minun kuvaajan lahjoilla ja taidoillani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti